FAQ

Wanneer is Op Roakeldais 2016?

Op Roakeldais 2016 vind plaats van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni 2016 in Warffum.

Hoe laat kan ik kaartjes kopen?

De kassa’s gaan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Om wachten te voorkomen kan je via onze website’s je kaartjes online betalen. Deze kan je uitgeprint meenemen zodat je direct door kunt lopen.

Wat als het slecht weer is?

De dansvoorstelling is altijd overdekt in de hal. Het programma dat buiten op het plein plaatsvindt, kan bij slecht weer uitwijken naar de tent.

Kan ik ook pinnen?

Ja, op het festivalterrein kan je bij de kassa en bij de muntverkoop pinnen. Op 500 meter van het festivalterrein kan je geld opnemen bij de pinautomaat op de Pastorieweg (vlakbij de Spar) of bij de Spar extra geld pinnen bij de boodschappen.

Moet ik reserveren voor toegangskaartjes?

Nee, je hoeft niet te reserveren voor toegangskaartjes. De kaartjes zijn bij de kassa te koop en de kassa gaat 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Ook kan je online alvast de kaartjes kopen. Voor een goede plek raden wij je wel aan om op tijd aanwezig te zijn.

Zijn er vaste plekken?

Nee, er zijn geen vaste plekken. Iedereen mag zijn eigen plek uitzoeken. Wel is het zo dat er een klein gedeelte gereserveerd is voor genodigden.

Is het toegankelijk voor mindervaliden?

Het festivalterrein is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Er is ook een aangepast toilet.

Is het leuk voor kinderen?

Zeker weten! Naast de mooie dansvoorstellingen en de straatparade zijn er ook leuke workshops dans, spel, R&B/HipHop, kunst, Capoeira, flamenco en djembe op de zaterdag- en de zondagmiddag.

Op Rikodais heeft voor de jeugd een speciale kindermiddag.

Is het festival gratis toegankelijk?

Delen van het Op Roakeldais programma zijn gratis toegankelijk.

Op donderdag 25 juni kunt u gratis naar de Battle of the Bands.

En de parade door de straten van Warffum op zaterdagmiddag 27 juni natuurlijk ook. Aansluitend kan je voor 5 euro naar de matinee voorstelling en de workshops.

Wie kan ik bellen over Op Roakeldais?

Voor persoonlijk contact kan je een e-mail sturen naar info@oproakeldais.nl of telefonisch contact opnemen via:  (+31)(0)595-422496.