Thailand

Dans

CollegePerformances and Innovative Management and the Department of Performing Arts and Management, Faculty of Commerce and Management Group

College Performances and Innovative Management en the Department of Performing Arts and Management, Faculty of Commerce and Managent group zal met 30 jonge studenten deelnemen aan Op Roakeldais.

Naast de wetenschappelijke studies aan de universiteit wordt ook veel waarde gehecht aan het behoud en de verspreiding van het culturele erfgoed en dan speciaal van het zuiden van Thailand.

De faculteit stimuleert het onderzoek naar de oude tradities en zo zijn er diverse studieprogramma’s opgezet voor o.a. Thaise muziek, dramatiek en folklore.

De verschillende groepen proberen zoveel mogelijk de traditionele cultuur te presenteren bij diverse gelegenheden in binnen- en buitenland. De groep zal ons met een zeer gevarieerd programma meenemen naar een sprookjesachtig verleden, maar ook wordt getracht het oeroude volksleven van het Thaise platteland te verbeelden. Zo zijn er o.a. dansen die gebaseerd zijn op het werk op de theeplantages.