FAQ

Wanneer is Op Roakeldais 2022?

Op Roakeldais 2022 vindt plaats van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni 2022 in Warffum.

Hoe laat kan ik kaartjes kopen?

U kunt vanaf 9 april kaartjes online kopen via onze website.Deze kan je uitgeprint meenemen zodat je direct door kunt lopen. De kassa’s gaan uiterlijk 1 uur voor aanvang van de voorstelling open.

Wat als het slecht weer is?

De dansvoorstelling is altijd overdekt in de hal. Het programma dat buiten op het plein plaatsvindt, kan bij slecht weer uitwijken naar de tent.

Kan ik ook pinnen?

Ja, op het festivalterrein kan je bij de kassa en bij de muntverkoop pinnen. Op 500 meter van het festivalterrein kan je geld opnemen bij de pinautomaat op de Pastorieweg (vlakbij de Spar) of bij de Spar extra geld pinnen bij de boodschappen.

Moet ik reserveren voor toegangskaartjes?

Nee, je hoeft niet te reserveren voor toegangskaartjes. De kaartjes zijn bij de kassa te koop en de kassa gaat 1 uur voor aanvang van de voorstelling open. Ook kan je online alvast de kaartjes kopen. Voor een goede plek raden wij je wel aan om op tijd aanwezig te zijn.

Zijn er vaste plekken?

Nee, er zijn geen vaste plekken. Iedereen mag zijn eigen plek uitzoeken. Wel is het zo dat er een klein gedeelte gereserveerd is voor genodigden.

Is het toegankelijk voor mindervaliden?

Het festivalterrein is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Er is ook een aangepast toilet.

Is het leuk voor kinderen?

Zeker weten! Naast de mooie dansvoorstellingen en de straatparade zijn er ook leuke workshops dans en spel, op de zaterdag- en de zondagmiddag.

Op Rikodais heeft voor de jeugd een speciale kindermiddag op woensdag.

Is het festival gratis toegankelijk?

De onderdelen van het Op Roakeldais programma  in het centrum van het dorp op zaterdagochtend en -middag zijn gratis toegankelijk. De aansluitende activiteiten op het festivalterrein zijn voor € 10,- te bezoeken.

Wie kan ik bellen over Op Roakeldais?

Voor persoonlijk contact kan je een e-mail sturen naar info@oproakeldais.nl. Aangezien wij een vrijwilligersorganisatie zijn is ons kantoor slechts gedeeltelijk bemenst. Telefonisch zijn wij daardoor slecht bereikbaar. Als u een e-mail stuurt wordt u terug gebeld indien gewenst.

Waar kan ik overnachten?

In Warffum en omgeving zijn een aantal campings en Bed&Breakfast’s. Reserveren is noodzakelijk voor de week van het festival. Voorbeelden van B&B’s zijn:

www.detweepaardjes.nl

www.benbopdebult.nl/

 

Campings:

www.campingdebreede.nl

www.campingzuiderhorn.nl

www.campingmaereheerd.nl