Latin Night

Vrijdag 30 juni 2017

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Op Roakeldais haar Latin Night en dit keer doen wij dat samen met SalsaPlatform. In de afgelopen jaren is de Latin Night met een Latijns-Amerikaanse sfeer uitgegroeid tot een feest dat je niet wilt missen. Dit jaar treden er naast de ‘local heroes’ en vrienden van het eerste uur ‘El Son Cubano’ en ‘Salsa Juan Carlos’ dansgroepen op uit Costa Rica, Brazilië en Peru op.  Deze dansers en muzikanten maken het extra speciaal omdat ze voor iedereen nieuw en verrassend zullen zijn.

 

Rolf Sanchez & Latin Society

Rolf Sanchez, half Nederlands half Dominicaans, woont momenteel in Miami waar hij begin dit jaar een platencontract getekend heeft bij Sony en nu samenwerkt met dezelfde producer als o.a. Marc Anthony. Hij heeft een tijd lang op nummer 1 gestaan in de Latin-charts in Miami met zijn hit ‘Por si no te vuelvo a ver’. Sindsdien kan hij in Miami niet meer normaal over straat. In juni zal hij voor een maand terugkeren naar Nederland waar hij slechts een paar optredens geeft. Onder andere dus tijdens de Op Roakeldais Latin Night.

Zijn optredens in Europa doet hij onder begeleiding van de Latin Society. Latin Society is een beweging die zich als doel stelt om Latin muziek en dans te promoten met een 2017 mindset. De top-artiesten die hun sporen hebben verdient in de Latin-scene en daarbuiten speelt latin zoals dat bedoeld is, con corazon!