Skip to content Skip to footer

Bij een grote organisatie als Festival Op Roakeldais zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Binnen de organisatie is er voor ieder wat wils als het gaat om het organiseren en uitvoeren van plannen. Wil je helpen om het festival nog mooier en beter te maken, meld je dan aan als vrijwilliger.

alle vrijwilligers starten op maandag

Maandag begint het festival voor jou. Vanaf dat moment werken ook de andere vrijwilligers hard om alles op te bouwen en arriveren de eerste dansgroepen op Op Roakeldais.

Het festival is vanaf woensdagavond volledig operationeel.

Our volunteers

Our volunteers

Structuur

Richting

interpreting

cateraars

Become a volunteer

Become a volunteer

Samen met een (deels) zelf samengesteld team plannen maken om het festival te promoten. Daarnaast ben je algemeen bestuurslid, met focus op PR & Marketing, van de Stichting Festival Op Roakeldais. In die rol denk je mee en beslis je over alle onderwerpen die binnen het bestuur worden besproken. Het bestuur van de stichting is eindverantwoordelijk voor het hele festival en het reilen en zeilen. Organisatorisch hebben we een scheiding gemaakt tussen de artistieke en de operationele organisatie. Het bestuur is direct verantwoordelijk voor het operationele deel. Het artistieke gedeelte valt onder de verantwoordelijkheid van de artistiek leider. De Artistiek Directeur heeft een rapporterende rol richting het bestuur met volledige vrijheid binnen (financiële) kaders. Het algemeen bestuurslid, met als speerpunt PR & Marketing, is verantwoordelijk voor de communicatie tussen het bestuur, de artistiek leider en de commissie PR & Marketing. Daarnaast stuurt dit bestuurslid de commissie PR & Marketing aan. De PR & Marketing commissie maakt, beheert en voert het Communicatie/Marketingplan voor het festival uit. Het bewaakt de door het bestuur verstrekte begroting. In de aanloop naar en tijdens het festival is het algemeen bestuurslid met een focus op PR & Marketing het proactieve eerste aanspreekpunt voor de media. Inhoudelijke ondersteuning en/of verdieping komt altijd van of via de voorzitter en artistiek leider. Waar zijn we naar op zoek? HBO werk, denkniveau Inhoudelijke kennis van PR, Marketing, Communicatie en (social) Media Leiderschapskwaliteiten, passend bij een vrijwilligersorganisatie Iemand met een netwerk in Marketing, Design en Media Meer informatie en/of aanmelden? Mail to: voorzitter@oproakeldais.nl

testing

SponsorsSponsors